Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Το 3o Music Dream Festival έρχεται τον Ιούνιο . . . . στο Άλσος Περιστερίου . . . . ! ! !





Το  Music Dream Festival επιστρέφει στο καθιερωμένο καλοκαιρινό ραντεβού του με τον πολιτισμό και την προσφορά.  Προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης προς το πιο ευαίσθητο κοινωνικό κομμάτι, που δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από τα ΠΑΙΔΙΑ.
Το 3o Music Dream Festival, αυτό το καλοκαίρι, θα λάβει χώρα στο Άλσος Περιστερίου στηρίζοντας το φιλανθρωπικό μη κερδοσκοπικό σωματείο των Παιδικών χωριών SOS.
Τα Παιδικά Χωριά SOS, εδώ και 40 χρόνια, δημιουργούν οικογένειες για παιδιά που στερούνται μόνιμα τη φροντίδα των φυσικών τους γονιών. Κάθε Παιδικό Χωριό SOS είναι μια μεγάλη οικογένεια που δίνει τη δυνατότητα σε κάθε παιδί να μεγαλώσει με αγάπη, σεβασμό και ασφάλεια, με τη φροντίδα της Μητέρας SOS και τη συντροφιά των αδελφών και των φίλων του. Που δίνει σε κάθε παιδί το ενδιαφέρον για τη μόρφωσή του, την ξενοιασιά του παιχνιδιού και τα απαραίτητα εφόδια για να συνεχίσει δυνατό και αυτόνομο τη ζωή του.
Παράλληλα, τα τελευταία χρόνια λόγω των οικονομικών συνθηκών, τα Παιδικά Χωριά SOS έχουν ανοίξει την αγκαλιά τους και έχουν δημιουργήσει 7 Κέντρα Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας, με σκοπό να στηρίξουν οικογένειες που βρίσκονται σε κρίση λόγω φτώχειας, προκειμένου να αποτραπεί το ενδεχόμενο διάλυσής τους, προσφέροντάς τους ψυχολογική υποστήριξη, υλική βοήθεια, εκπαιδευτικές υπηρεσίες στα παιδιά και καλύπτοντας βασικές ανάγκες διατροφής.
Το πολιτιστικό μέρος της εκδήλωσης θα είναι αφιερωμένο στον μουσικοσυνθέτη Μίμη Πλέσσα. Το αφιέρωμα αυτό θα περιλαμβάνει 30 τραγούδια από τη μέχρι τώρα πορεία του κ. Μίμη Πλέσσα, τα οποία θα ερμηνεύσουν γνωστοί και καταξιωμένοι καλλιτέχνες.


           Διοργάνωση                                               Συνδιοργάνωση

Δεν υπάρχουν σχόλια: